• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Premium Soft Case

Räkna med en intimmassage utan dess like. Sugkoppens timglasform gör produkten lätt att hålla i och lägger till en extra kläm.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Premiumserien från Tenga erbjuder dig en intimmassage utöver det vanliga. En pirrande och sugande effekt som tack vare timglasformen ger din penis ett fast tryck precis när du tränger in. Dessutom låter det mjuka höljet dig styra hur intensiv stimulansen ska bli genom att du själv trycker mer eller mindre hårt. 

 

Invändigt har du en skön knottrig textur som är noggrant utformad för att stimulera din penis på bästa sätt och förstärka den sköna känslan som skapas. Du kontrollerar vakuumeffekten med hjälp av det lilla hålet i toppen på produkten. Genom att täcka hålet mer eller mindre med ett finger, kan du styra sugeffekten och hur intensiv stimulering du vill ha. 

Premium Soft Case är tänkt att användas som engångsbruk, men den höga kvaliteten på material och funktion gör att du kan njuta av den fler gånger så länge du rengör den.

Vi rekommenderar att du efter användning använder Clean från Aleah Care som är en antibakteriell rengöringsgelé. Låt din Rolling Head lufttorka efter att du rengjort den så är den startklar till nästa gång du vill nå himmelska höjder på egen hand. 

Tips: Använd ett vattenbaserat glidmedel för bästa känsla och hållbarhet. 

Japanska Tenga är experter på onaniprodukter för män. Deras produkter har en tydlig estetisk elegans. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt rena färgval. 

Egenskaper Innovativ design med mjukt hölje. Intimmassage för penis. Enkel att rengöra och återanvända.
Mått
Material Elastomer.