• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

SEX i en ask

"Sex i en ask" är tre kortlekar skapade av Marika Smith och Kristoffer Lindh, som omdefinierar synen på sex och sexualitet genom noga utvalda frågor för nyfikna och roliga samtal.

 
429 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sex i en ask är tre kortlekar som förändrar din syn på sex och sexualitet i grunden. De är framtagna av sexinspiratören Marika Smith, författare till Buffésex det nya sättet att ligga som ändrar ALLT och sexualupplysaren och spelkonstruktören Kristoffer Lindh. 

- En kortlek med noga utvalda frågor som lockar till nyfikna, utforskande och roliga samtal om sex, både i allmänhet, i den egna sexualiteten och det gemensamma sexlivet med en partner. Att bli bekväm med att prata om sex är en viktig nyckel till ett samliv som lever och utvecklas, och håller sig kreativt och dynamiskt.

- En kortlek består av coachande frågor om sex, där du genom att fundera, prata om och svara på frågorna kan coacha dig själv eller någon annan till nya perspektiv på sexuella problem eller sånt du är nyfiken på men inte vet hur du ska ta dig an. Du får hjälp att kartlägga din sexualitet och hur den fungerar, ta reda på vad du vill och gillar, och mycket mer.

- En kortlek är ett lekspel där parterna får uppfinna nya sätt att beröra varandra och bredda sin sexuella och sensuella repertoar på en enkelt och kravlöst sätt. Att släppa prestationsfokuset är en förutsättning för det lättsamma, lekfulla sex som så många längtar efter och som skapar mer lust och samhörighet mellan parterna.

Kortlekarna är förpackade i en vacker ask som pryder sin plats i såväl bokhyllan som på nattduksbordet.  

Innehållsdeklaration Förafttare: Marika Smith och Kristoffer Lindh
Vikt 510 g