• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sex nyanser av kärlek

Romantiskt, sexigt och spännande. Följ sex väninnor på en erotisk resa i sex olika relationsnoveller samlade i en och samma pocket. Med oanade utvecklingar och lösningar på sina kärleksproblem.

 
99 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sex nyanser av kärlek är en samling av sex erotiska relationsnoveller där du får följa sex väninnor som alla har kärleksproblem. På ett eller annat sätt.

I novellen Gåvan får du följa Maria som är framgångsrik inom förlagsvärlden, medan hon på det privata planet har svårt att känna sig tillfreds. Hon har börjat ifrågasätta sin relation med sambon Erik där inget längre känns enkelt och frågan hon ställer sig själv är om hon någonsin överhuvudtaget har älskat honom. Johan, Marias barndomsvän, gör inte hennes tillvaro direkt lättare när han plötsligt river upp de känslor som hon trodde att hon hade begravt för länge sedan. Under en helg ställs allting på sin spets och Maria måste välja. Ska hon lyssna till sitt hjärta eller ska hon följa förnuftets röst? 

I novellen Lögner får du följa Cattis som är frustrerad. Hennes pojkvän John har den senaste tiden jobbat över nästan varje kväll och hon försöker ignorera magkänslan att han gör något annat än just att jobba. När hon av misstag överhör ett telefonsamtal John har, så förstår hon att han levt ett dubbelliv och matat henne med lögner. Något som leder till att Cattis börjar utforska känslor hon inte ens vågat tänka på att hon haft och känt och än mindre vågat följa tidigare. 

I novellen Klimax berättas om hur en oskyldig chatt-flirt leder till ett möte på ett hotell. Camilla och Adam har är en helg tillsammans där de lever ut sina drömmar och fantasier. Sedan måste de skiljas åt, så var det bestämt. Men kommer de kunna hålla sig till överenskommelsen? 

I novellen Sveket får du följa Sanna och Robert som båda upplevt en intensiv kärlek som unga som förtär samtidigt som denna kärlek har varit euforisk och galen. En kärlek där kropparna stått i brand och eldens lågor slickat deras själar. En kärlek så stark och intensiv att den skulle brinna för evigt. Men inget varar för evigt. Inte ens eldig kärlek. 

I novellen Korset får du följa Cecilia som bestämt sig. Hon vill inte dö nyfiken. Novellen kretsar kring frågan om att drömmar kan slå in - bara man vågar släppa taget. För Cecilia blir det nu eller aldrig då Tommy och Stefan serverar hennes dröm på ett kors. Törs hon löpa linan ut?

I novellen Lust 2.0 får du följa Jennifer som burit på en hemlighet sedan hon var tonåring. Den har funnits i tryggt förvar längst in i hennes hjärta, en hemlighet som hon inte kunnat dela med sig till någon annan. Men nu kan hon inte längre hålla den inom sig, utan känner att hon måste berätta om sin hemlighet för hennes allra bästa vän, Cecilia. Samtidigt vet hon att hon då riskerar att förlora hennes vänskap. För alltid. Kan hon leva med det?

Susanne Ahlenius är den framgångsrika författaren till böckerna Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel i sub-genren Erotic Crime.

Egenskaper Pocket. Författare: Susanne Ahlenius. Utgiven: 2018-05-15. Hoi Förlag. ISBN: 9789176970768
Mått
Vikt 132 g