• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Dödlig Åtrå

Första delen i en erotisk deckarserie med mycket spänning, kärlek, mord och sex.

 
349 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande, samvetslös och lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring.

Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans?

När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut.

Dödlig åtrå är första delen i den erotiska deckartrilogin om Alice Wiklund. Övriga titlar är Dödligt dubbelspel och Dödlig hämnd. Författaren Susanne Ahlenius debuterade 2014 med Dödlig åtrå i subgenren erotic crime. Uppföljaren Dödligt dubbelspel kom 2016 och därefter den tredje, Dödlig hämnd.

Egenskaper Storpocket. Dödlig åtrå är första delen i den erotiska deckartrilogin om Alice Wiklund. Författare: Susanne Ahlenius. Utgiven 2019. Förlag: Hoi Förlag AB.
Mått Pocket/Paperback. Antal sidor: 307 sidor.
Vikt 405 g