• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Dödligt Dubbelspel

Dödligt dubbelspel är del två i Susanne Ahlenius trilogi i genren erotisk deckare. Följ Alice Wiklund och hennes kolleger på Scotland Yard i ett dödligt dubbelspel där mord, svek och erotik blandas i en nagelbitande deckare.

 
349 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Alice Wiklund och Tyler Rimes på Scotland Yard har precis avslutat en omfattande mordutredning. Rättegången är över, seriemördaren sitter inlåst men det räcker inte för Alice. Trots att hon höll på att bli hans sjunde offer vill hon få svar på en fråga som ständigt förföljer henne. Kan ondska gå i arv? Alice får kontakt med Ryan Kendall, seriemördarens tvillingbror. Kommer han att kunna ge henne ett svar?

Alice har återkommande mardrömmar och svårt att hantera sin vardag. Hon vill gå vidare, lägga utredningen bakom sig men kan inte. När hon sedan hittar ett skelett av ett barn i familjen Kendalls herrgård blir det början på en mordutredning som kommer att ta dem trettio år tillbaka i tiden.

Ytterligare en mordutredning hamnar på teamets bord. En kvinna har hittats död i ett badkar, strypt. Fallet är identiskt med mordet på Alices väninna, Ann von Walden. Utredningen tar en oväntad vändning och Alices kollega, Tyler, inser snart att han är anledningen till att Ann blev mördad. Hela teamet blir indragna i ett dödligt dubbelspel.

Följ med i den spännande fortsättningen, där mord, svek och erotik blandas i en spännande och underhållande berättelse. Du kommer garanterat inte att lägga ifrån dig boken förrän du har hela bilden klar. 

Dödligt dubbelspel är andra delen i en trilogi. Den första delen, Dödlig åtrå, utkom redan 2014 för första gången och den tredje delen, Dödlig hämnd, 2018. 

Boken innehåller bonusmaterial: Gåvan, en erotisk relationsnovell av Susanne Ahlenius.

 

Egenskaper Inbunden. Författare: Susanne Ahlenius. ISBN: 9789176970003 , Utgiven: 2016-05-13. Hoi Förlag.
Mått 14 cm x 21,6 cm x 2 cm. Antal sidor:265 sidor.
Vikt 370 g