• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vita Rosa

Likt en trollstav kan den mångsidiga vibratorn med rundad topp trolla fram oanade njutningsupplevelser genom sin innovativa design som ger en precis stimulering på dina njutningspunkter.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vita är en underskön vibrator i smidig storlek med djupgående vibrationer som ger härlig stimulans. Vibratorns flexibla hals och rundade topp med en fördjupning i mitten gör att du får nära kroppsskontakt. På motsatt sida är toppen utåtbuktad.

Bygg upp upphetsningen och fördjupa intensiteten genom att prova dig fram. Vita erbjuder dig sju olika pulsprogram i fem hastigheter och med sitt silkeslena kroppssäkra silikon av högsta kvalitet är den en fröjd att använda då den ger exakt njutning på rätt ställe. 

Stimulera klitoris, bröstvårtor, mellangården, ollonet och övriga njutningspunkter och utforska vad som känns som skönast just för dig. Detta gör Vita till en mångsidig och smidig vibrator både för njutning på egen hand och njutning tillsammans med din partner.  

Dessutom är Vita härlig att njuta av i duschen eller badet då vibratorn är vattentät och tillåter detta.  

Garanti 1 år.
Egenskaper Mångsidig vibrator med 7 pulsprogram och 5 olika hastigheter. Tystgående. Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel. Vattentålig för dusch och bad. Med reselås
Mått Längd: 12,3cm. Diameter: 2,6cm.
Material Silkeslent kroppssäker silikon.