• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Oh - OG Ljuslila

Bättre än så här kan det knappast bli! Pistills storfavorit bland lufttrycksvibratorerna har nu fått en syster i Womanizer O - OG med sugande luftrycksvågor på G-punkten!

 
2 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Njut av dubbel stimulans med Womanizer O - OG, en G-punktsvibrator som ger dig orgasmisk stimulans med hjälp av både lufttryckimpulser och vibrationer.

Det lena silikonhuvudet suger och masserar dina njutningspunkter med hjälp av tolv förtrollande intensitetslägen för lufttryck med en lätt sugande effekt på din G-punkt. Dessutom kan du njuta av tre vibrationshastigheter som går på djupet och känns i hela kroppen, något som tillsammans kommer att ta dig till oanade höjder av njutning.    

Womanizer O - OG är en nätt och väldigt lätt vibrator som är lätt att hålla i och du styr den enkelt till rätt vinkel tack vare den ergonomiska formen. Det böjda skaftet träffar rakt på G-punkten, precis där det behövs. Dessutom är vibratorn utrustad med en så kallad Smart Silence-teknologi, vilket gör att vibratorn aktiveras så snart den träffar din hud.

Och som det där lilla extra har du en så kallad "After-Glow-funktion" som gör att när du har uppnått klimax så återgår vibratorn till den mjukaste inställningen så att du får en skön avrundning på din orgasm.

Womanizer O - OG är vattentät och tystgående och passar därför perfekt att ta med i duschen eller badet. 

Finns i tre härliga färger. 

Vi rekommenderar att du använder din Womanizer O - OG tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper G-punktsvibrator med 12 olika intensitetslägen för lufttrycket och 3 vibratationshastigheter. Uppladdningsbar via USB-kabel (adapter köpes separat). 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence-funktion och After Glow-teknologi. Uppladdningsbar med cirka 100-120 minuters användningstid.
Mått Diameter: 3,9 cm. Längd: 20 cm (införbar 13 cm).
Material Silkeslen kroppssäker silikon. Detaljer i ABS-plast.
Vikt g