• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Wonderful Mini Vit

Magisk massagestav i miniformat för dig som ständigt är i farten. Kan inte bli bättre när du är på resande fot och önskar dig fartfylld njutning!

 
599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Underbara Wonderful Mini är som magi med sina många vibrerande möjligheter. Tystlåten och diskret erbjuder den kraftfull njutning utan att väcka uppmärksamhet.

Wonderful Mini är klädd i mjuk silikon med utmärkt greppvänligt handtag. Med åtta olika hastigheter och 20 djupgående vibrationslägen kan du skapa otaliga kombinationer och uppnå maximal njutning, vilket minst sagt är imponerande med tanke på storleken.

Wonderful Mini kan med sitt flexibla huvud liknas vid ett multiverktyg vars enda syfte är att tillfredsställa dig och få dig att må bra. Välj mellan allt från eggande kittlingar till mer djupgående sensationer på dina njutningspunkter, spända muskler och känsliga områden. Tack vare den lilla, vattentäta designen kan detta vibrerande underverk följa med dig precis vart du vill! 

För en ännu skönare känsla rekommenderar vi dig att du använder ett vattenbaserade glidmedel till din massagestav så kommer du uppleva att den glider friktionsfritt över klitoris, ollonet eller vilken punkt du än vill stimulera.

Garanti 1 år.
Egenskaper Resevänlig massagestav. 8 hastigheter och 20 vibrationslägen, Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat)). Vattentålig för dusch och bad.
Mått 21 cm x 11,5 cm x 5 cm.
Material Silikon och detaljer i ABS-plast. Finns i två färger: Vit med detaljer i roséguld för elegans och lyxiga intima stunder. Plommonlila med detaljer i silver för en touch av sofistikerad mystik i dina hemliga stunder.