• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Yoga Erotica

En vacker och inspirerande Yoga-bok för både dig som är nybörjare och dig som är van yogautövare. Övningarna kommer att sporra ditt sexliv men även ditt allmänna kroppsliga välbefinnande.

 
299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

I boken Yoga Erotica får du lära dig vad en mångtusenårig filosofi som yoga kan bidra med när det gäller sexualitet och lust. Här kan du och din partner få hjälp med att bygga upp en mer kärleksfull och sexuellt laddad relation.

Yoga-läraren och författaren Karin Björkegren Jones tar här med dig på en resa genom yogan och andra orientaliska filosofier där hon blandar sina egna erfarenheter och resonemang med fakta, intervjuer och träningstips. Dessutom guidar hon dig i både singel- och paryoga, delar med sig av tillits- och avslappningsövningar samt visar och beskriver sensuella ställningar inspirerade av Kama Sutra.

Karin beskriver även hur du på egen hand kan bygga upp din egen kroppskännedom och självkänsla med hjälp av yogan.

Boken innehåller fler än 50 övningar och ställningar och över 100 bilder tillsammans med tydliga förklaringar och resonemang kring övningarnas syfte och hur du ska utföra dem. Det är naket, sensuellt och stimulerande.

 

 

Egenskaper INBUNDEN bok. Svenska, Utgivning: 2011-07-29, upplaga 1. Författare: Karin Björkegren Jones.. Förlag: Lux Publica.
Mått Antal sidor: 185. Dimensioner: 23 x 17,5 x 2 cm.
Vikt 700 g