• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Bond

Bärbar penisring som kan styras undercover för spännande njutning. Endast fantasin sätter dina gränser.

 
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 6-8 dagar.
1 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Bond är en nyskapande stimulansring för penis som förhöjer njutningen för både dig själv som bärare och för din partner. Det är en bärbar penisring som ger dig en kraftigare och mer långvarig erektion. Dessutom ger den klitoris en härlig stimulans i samband med omslutande samlag.

Med sina tio djupgående vibrationslägen med olika vibrationsmönster förhöjer Bond njutningen för båda parter och ni får glädje av vibrationerna tillsammans. Bond har dessutom en anpassningsbar omkrets genom en länkad öppning i ringdelen som omsluter penis.

Bond är tillverkad i högkvalitativ mjuk silikon som känns skön mot huden. Elasticiteten i silikonet gör att penisringen är enkel att vira runt, sitter stabilt och är behaglig att bära samtidigt som den stramar åt på ett bra sätt. Pröva gärna nya utforskande äventyr genom att bära den diskret under kläderna och låta din partner styra vibrationerna via fjärrkontrollen eller appen We-Connect.

Ladda ner We-Vibes app WeConnect gratis för både Apple och Android.  

Garanti 1 år.
Egenskaper Bärbar penisring för stimulans både på egen hand och tillsammans med partner. Ergonomisk utformad och med flexibel omkrets i ringdelen där du kan välja mellan 2 storlekar. Steglös kontroll av vibrationer. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Färg: Kolsvart. Förvaringspåse medföljer.
Mått Total längd: 7,8 cm. Tjocklek: 4,4 cm. Bredd: 4,8 cm. Ringstorleken är 3,5 cm men kan vid behov förlängas.
Material Kroppssäker silikon av högsta kvalitet. Detalj i ABS-plast.