• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Doxy Wand Svart

Klassisk massagestav med kraftfulla vibrationer för både härlig kroppsmassage och för mer eller för en intimstimulering.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Doxy Wand ses som en av världens mest kraftfulla massagestav och den enda med en kontrollerad pulsinställning. Allsidig och så härlig. 

Om du vill uppnå en skön orgasm så är Doxy Wand produkten för dig! Vi brukar kalla den för det lilla trollspöt, eftersom den har gjort så många så lyckliga.

Materialvalet är medvetet valt för att se till att vibrationerna blir extra starka så att de kan tränga djupare in i kroppen vid kroppsmassage än vad andra motsvarande vibratorer gör. 

Du kommer garanterat njuta av Doxys djupgående vibrationer oavsett om du använder den till utvändig kroppsmassage eller om du använder den för en mer intim punktstimulans. 

På handtaget hittar du tre knappar, en av/på-knapp, en knapp för att öka vibrationsstyrkan och en för att minska styrkan.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinsk silikon. De stora och lättmanövrerade knapparna lyser, vilket underlättar intima stunder i mörker.

Använd ett vattenbaserat glidmedel för skönare upplevelse vid användning.

Garanti 1 år.
Egenskaper Massagestav med mycket stark vibrationsstyrka och med steglösa vibrationslägen. Inte vattentålig så torkas bäst av med fuktig handduk. Eldriven. Stickkontakt av säker modell (PLU). 3 meter lång sladd.
Mått Längd: 34,5 cm. Diameter: 7 cm.
Material Massagestaven är tillverkad av uteslutande högkvalitativa och säkra material. Det mjuka huvudet är tillverkat av ett allergifritt medicinskt klassat material som är fritt från latex och ftalater. PVC, Hårdplast, Aluminium.