• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Icicles Geishakulor Medium

Lyxiga handblåsta geishakulor i glas med stimulerande tyngd för extra skön njutning tillsammans med din partner.

 
349 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Uppnå extra skön stimulering med ett par geishakulor. Geishakulor ger en vibrerande effekt när du går runt eller förhöjer njutningen när du har omslutande sex. De här eleganta, exklusiva och handgjorda kärlekskulor är gjorda i glas. Transparenta i sin färg och lyxiga i sitt uttryck. 

För in geishakulorna i vaginan och låt dem vara där när du har omslutande samlag för en förhöjd känsla. Kulorna hamnar då oftast längst in i vaginan och masserar mannens ollon på ett mycket stimulerande sätt. Även du kommer att upptäcka kulornas fördelar, eftersom de rullar runt och stimulerar vaginans innerväggar. 

Vill du ha extra stimulans så värmer du upp dem under rinnande varmt vatten eller kyler ner dem i en skål med kallt vatten för en svalare känsla.

Du för ut dem genom att pressa ut dem med hjälp av bäckenbottenmusklerna. Du kan använda fingrarna till hjälp och då är det enklast att du sätter dig på huk när du pressar ut dem

Glaskulorna är allergivänliga och passar även dig som är känslig mot nickel. 

Geishakulor och knipkulor har två olika funktioner, de förväxlas ofta. Skillnaden ligger i att de har olika funktion. Geishakulor är i första hand tänkta till njutning, medan knipkulor är ämnade för bäckenbottenträning.

Egenskaper Allergivänliga geishakulor med silkeslen yta. Vattentäta.
Mått Diameter: 3 cm
Material Transparent glas.
Vikt 2 x 30 g