• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Kejsarfödsel: Snittkoll & mammakoll

Bok om kejsarsnitt. Om livet och kroppen efter snittet. Med praktisk och konkret information för dig som vill veta mer.

 
339 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Så du födde barn med kejsarsnitt. Du har lite känslan av att ha sprungit ett maraton eller snarare sju. Dina känslor är, som Prins Daniel skulle säga, all over the place. Och kanske känns det som att också kroppen är det – lite “all over the place”.

Plötsligt ska ni hem, du och barnet. Och den nysnittade kroppen. Du får frågan: "Vill du fråga om något, nu innan ni åker hem?" Och tänker jo ja, kanske bara en miljon saker. Men du kan tyvärr inte få orden från tungan och ut ur munnen. "Okej, så ingenting alltså? Bra, tack och hej, all lycka till er!"

Men vad händer nu då? 

Efter succén med boken Mammaroll och Snippkontroll så är nu Mia Fernando och Louise Winblad tillbaka med en bok helt vigd åt kejsarfödsel och livet och kroppen efter snittet. Med Kejsarfödsel : snittkoll och mammaroll vill författarna fylla i glappet som ofta uppstår när vid övergången från mödravård till barnavård efter ett kejsarsnitt. Författarna gör det med lika delar praktisk och konkret information som med värme och igenkänning. En underbar bok som ger dig svar på de flesta frågor, allt du kan ha undrat över och inte fått svar på beskrivs här med exempel, fakta och förståelse från mammor som själva har gått igenom samma process.

Skrämmer inte, förskönar inte, utan syftet är att du ska känna dig trygg.

 

Egenskaper Författare: Mia Fernando, Louise Winblad. Antal sidor: 204. Utgivningsdatum 2019-08-15 Upplaga 1.
Mått 18 cm x 18 cm x 2 cm.
Vikt 521 g