• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Lelo Magic Wand II Grön

"Magic" är bara förnamnet på den här underbart lyxiga massagestaven som med hjälp av sina 10 olika vibrationsmönster hjälper din kropp att släppa både spänningar och stress.

 
1 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Utforska din och din partners kropp och testa hur det känns att masserga erogena zoner, över hela kroppen, inklusive klitoris. Oavsett om du vill ge dig ut på en sensuell resa, eller utforska en exklusiv variant av kroppsmassage, det är helt upp till dig. Tio massageprogram som kommer hjälpa din kropp att slappna av och stressa ned, medan det fantastiskt stadiga handtaget ger timmar av oöverträffad njutning.

Designen andas elegans och med hjälp av den kraftfulla vibrationen är den perfekt för djup och effektiv kroppsmassage som aktiverar må-bra-hormonet oxytocin.

Lelo Smart Wand 2 Medium har ett ergonomiskt handtag som ger full kontroll. Det här är en stav som är gjord för att kunna användas för olika typer av massage. Så kraftfull men ändå så tyst.

Kan med fördel även användas för en mer intim punktstimulans och fungerar perfekt för klitorisstimulans.

Oavsett om du använder den till en härlig helkroppsmassage, eller om du använder den för en mer intim punktstimulans, så kommer du garanterat njuta av dess djupgående vibrationer. 

 En laddningsomgång som varar längre, kompakt- till medium-storlek, och massageprogram med bättre kontroll, gör Smart Wand 2 Medium till den lyxigaste massageapparaten på marknaden.

 

Garanti 2 år
Egenskaper Helkroppsmassage eller intim punktstimulans. Mycket stark vibrationsstyrka. Utrustade med Sence Touch teknologi och beröringssensorer.. Vattentät. Uppladdningsbar via USB-kabel.
Mått 210 x 85 x 45 mm
Material Kroppsäker silkion, ABS-plast