• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Magic Kegel Master

Appstyrd knipkula med vibrationer och träningsprogram för bättre knip i vardagen.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Magic Kegel Master är en knipkula utöver det vanliga. Du kan välja mellan att själv få den att vibrera genom att knipa om kulan då den vibrerar med hjälp av trycksensorer, vilket gör att du direkt märker om du kniper på rätt sätt. Eller så styr du den via den App som är kopplad till knipkulan och väljer det träningsprogram som passar bäst för just dig.

I appen finns 6 färdiga träningsprogram och 8 olika vibrationsmönster att välja mellan. Här kan du förslagsvis knipa i takt med det vibrationsmönster du valt och själv skapa en 10 minuter lång "workout" för ditt bäcken eller följa någon av de färdiga träningsprogrammen som finns. Allt för att skapa rätt och roliga möjligheter för mer knip i vardagen.

Knipkulan är enkel, bekväm och rolig att använda och vattentät vilket gör att du kan knipa även i duschen.

Garanti 1 år.
Egenskaper Knipkula med tillhörande app. 100% vattentät. Färg: Lila. Användningstid: cirka 4 h. Laddningstid: 40 min.Till din knipkula medföljer instruktionsmaterial, USB-kabel (adapter köpes separat), en fin silkespåse att förvara kulan i och tydliga instruktioner om hur du laddar ner appen via Google Play eller App Store. Regelbundna uppdateringar kommer automatiskt.
Mått Längd: 8,4 cm. Diameter: 3,4 cm.
Material Kroppssäkert silikon.
Vikt 53 g