• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Magic Wand Lila

Slappna av och låt stressen försvinna ur kroppen! En stav gjord för att kunna användas för olika typer av massage. Har en unik vibration med ett djup som sätter kroppen i rörelse.

 
2 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

"Magic" är bara förnamnet på den här underbart lyxiga massagestaven som med hjälp av sina 10 olika vibrationsmönster hjälper din kropp att släppa både spänningar och stress.

Designen andas elegans och med hjälp av den kraftfulla vibrationen är den perfekt för djup och effektiv kroppsmassage som aktiverar må-bra-hormonet oxytocin. Magic Wand har ett ergonomiskt handtag som ger full kontroll. Det här är en stav som är gjord för att kunna användas för olika typer av massage. Så kraftfull men ändå så tyst.

Kan med fördel även användas för en mer intim punktstimulans och fungerar perfekt för klitorisstimulans.

Oavsett om du använder den till en härlig helkroppsmassage, eller om du använder den för en mer intim punktstimulans, så kommer du garanterat njuta av dess djupgående vibrationer. 

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Helkroppsmassage eller intim punktstimulans. Mycket stark vibrationsstyrka. Utrustade med Sence Touch teknologi och beröringssensorer.. Vattentät. Uppladdningsbar via USB-kabel.
Mått Diameter: 6 cm. Längd: 30,4 cm.
Material Silkeslent silikon.