• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Aleah Care Träningskula

Gör din knipträning mer lustfylld och effektiv, få en starkare bäckenbotten och slipp inkontinensbesvär med hjälp av det kompletta träningspaketet. Med regelbunden träning kan du dessutom få starkare orgasmer!

 
599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

I Aleah Care träningspaket får du allt du behöver för att lyckas med din knipträning: en träningskula, träningsguide, ett vattenbaserat glidmedel, rengöring för intimprodukter och en förvaringspåse till din träningskula. 

Aleah Cares Träningskula är ergonomiskt utformad och hjälper dig att på ett snabbt och enkelt sätt hitta dina bäckenbottenmuskler och att komma igång med din knipträning.

De största fördelarna med att knipa med en träningskula är att din träning blir mer effektiv och att du ofta ser ett positivt resultat snabbare, eftersom du hittar rätt muskulatur lättare när du har något att knipa runt och du får motstånd i knipövningarna av kulans tyngd. Och med en effektivare träning får du också en starkare bäckenbotten.

Aleah Care Vattenbaserat glidmedel, som ingår i paketet, är berikat med yoghurt och prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor samt gynnar den naturliga pH-balansen i underlivet.

Innan du för in träningskulan applicerar du en klick på träningskulans topp, vilket ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

Aleah Care Antibakteriell rengöring för intimprodukter är en skonsam rengöring som inte sliter på träningskulans silkeslena silikon. Applicera en klick efter användning och skölj sedan av med ljummet vatten. Rengöringen kan med fördel även användas till andra intimhjälpmedel i silikon.

Medföljer gör även en träningsguide med konkreta övningar och råd om hur du på bästa sätt genomför din knipträning samt en förvaringspåse i ekologisk bomull att förvara kulan i.

Egenskaper Träningspaketet innehåller en träningskula, ett naturligt glidmedel, en rengöring för intimprodukter och en träningsguide samt en förvaringspåse att förvara träningskulan i.
Mått Träningskulans längd med snöre: 15,6 cm. Diameter 2,5 cm.
Material Kroppssäkert silikon. Förvaringspåse i ekologisk bomull.
Vikt 100 g