• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tango X Rosa

Kraftfull klitorisvibrator i miniformat. Smidig och diskret för dig i farten.

 
1 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tango X är en otroligt kraftfull uppladdningsbar klitorisvibrator. Liten, diskret och smidig i formatet och utrustad med ett praktiskt reselås och inaktiveras automatiskt när den laddas igen och därför gjord för att enkelt ta med sig när du är på resande fot. Dessutom tyst - och därför perfekt för att ingen ska veta vad du gör.

Njut av känslan när djupgående vibrationer stimulerar dina mest känsliga punkter med stor precision och styrka med hjälp av den smala toppen. Tillsammans med din partner eller på tu man hand. Och varför inte ta med den in i duschen för en underbar härlig blöt njutningsstund under strilande vatten. 

Här har du ett litet kraftpaket som erbjuder dig njutning och stimulans med stora variationer i vibrationer med sina sju olika lägen och åtta intensitetsnivåer som du enkelt styr med de tre knapparna i botten. Här finns en perfekt rytm för allas behov.

Fin och praktisk förvaringspåse medföljer tillsammans med en provförpackning glidmedel (2 ml). Vår rekommendation är att använda din Tango X med Aleah Care Vattenbaserat glidmedel för bästa upplevelse och att du rengör den med Aleah Care rengöring för intimprodukter. 

Finns i två olika färger: Rosa och Blågrön. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 7 olika vibrationslägen och 8 intensitetsnivåer. 90 minuters laddning ger dig upp till 120 minuters njutning. Uppladdningsbar via medföljande magnetisk USB-kabel. Vattentät. Förvaringspåse ingår liksom en provförpackning (2 ml) glidmedel.
Mått 10 cm x 2.30 cm x 2.45 cm
Material ABS-plast och kroppssäkert silikon.