• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Blend Cerise

Kliv in i en värld av oändlig njutning. Womanizer Blend –  den mest intensiva och tillfredsställande upplevelsen någonsin. En lufttrycksvibrator med oanande möjligheter.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Låt dig förföras av Womanizer Blend, en banbrytande intimprodukt designad för att ge dig oöverträffad dubbel stimulering och maximera din njutning.

Womanizer Blend kombinerar det bästa av två världar: den revolutionerande lufttrycket (Pleasure Air) för stimulans av klitoris och kraftfulla vibrationer för vaginal stimulans. Tillsammans skapar de en symfoni av sensationer som tar dig till nya höjder av njutning.

Womanizer Blend har enkel och användarvänlig kontroll som gör det lätt att växla mellan olika nivåer och att hitta just det läget som passar allra bäst för dig. Njutningsprodukten är helt vattentät och tillverkad i en kroppsäker, silkeslen silikon som känns fantastisk mot huden och är enkel att rengöra.

Dess ergonomiska form passar perfekt din kropp som sömlös njutning och maximal komfort. Trots sin kraftfulla prestanda är Womanizer Blend nästan ljudlös, vilket gör att du kan använda den utan att oroa dig för att bli störd eller avbruten. Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel och erbjuder snabb laddning och lång batteritid, vilket betyder att din Womanizer Blend alltid är redo när du är!

Womanizer Blend är din personliga väg till intensiv njutning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren så kommer denna produkt att tillföra nya dimensioner till din intima upplevelse.

Utforska dina innersta fantasier och hitta nya sätt att njuta på med Womanizer Blend.

Garanti 1 år
Egenskaper Njutningsprodukt med 10 vibrationshastigheter och lufttryck, vattentät
Mått 113 x 51 x 139 mm
Material Silkeslen silikon