• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sila Wave Ljuslila

Ny teknologi i exklusiv design. Utforska nya sätt att nå klimax med behagliga svepande vågor utan direktkontakt och nå total njutning. Om och om igen.

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Föreställ dig mjuka, behagliga svepande vågor som stimulerar klitoris varsamt på en djupare nivå. Den soniska tekniken hos Sila kombinerar högfrekventa, svepande och pulserande rörelser med en sugande effekt utan att komma i direktkontakt. En teknik som erbjuder dig fullständig tillfredsställelse.

Så släpp kontrollen och låt Sila göra ”jobbet” när Silas mjuka munstycke omsluter klitoris och ger dig en mild klitorisstimulering på djupet.

Med åtta olika vibrationsmönster och en unik så kallad Sonic-wave-teknik ger Sila dig en enastående sensuell upplevelse som får dig att sväva in i nya höjder av extas. 

Sila finns i tre härliga pastellfärger - mintgrön, ljuslila och puderrosa - och har en fulländad design med extra mjuk kroppssäkert silikon. 

Lelo är en av de mest välrenommerade i branschen och skapar regelbundet innovativa produkter av hög kvalitet. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Liten och behändig i slät, vattentät design, lätt att hålla ren. 8 vibrationslägen. Uppladdningsbar, USB-kabel medföljer.
Mått 8 cm x 7,5 cm x 3,5 cm.
Material Kroppssäkert, högkvalitativt silikon. ABS-plast..