Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
bag 0

Liv II limegrön

1 269 kr
Dildo med vibrator
  • Leveranstid: 5-7 dagar
  • Endast i webbutiken

LIV™ 2 är den nya, förbättrade versionen av LELOs ikoniska vibrator i mellanstorlek. Mjukt och sensuellt levererar den intensivt tillfredställande upplevelser. Den nya versionen av bästsäljaren från LELO har dubbelt så kraftfulla vibrationer, är helt vattentät för mångsidig användning och har ännu lenare, kroppssäkert silikon. Med åtta närmast ljudlösa vibrationsmönster och enkel styrning är detta en högst pålitlig partner vad gäller njutning. Den anslående silhuetten har utformats för att passa kvinnans former.

Mängder av nya erfarenheter erbjuds, i takt med att dildons användare blir mer och mer äventyrlig. Helt parvänlig och vackert formad efter kvinnans konturer, erbjuder hon fem stimuleringslägen, vart och ett på egen hand svarande mot sin användares begär. Oavsett om hon är tänkt att vara en present till dig själv eller till en mycket älskad partner, ger LIV alla som vill prova chansen att uppleva enorma känslor av tillfredsställelse.

LIV levereras i en elegant presentask tillsammans med laddare, sidenpåse för elegant förvaring, flerspråkig manual samt ett års LELO-garanti.

Behöver du hjälp?

Ring oss, vi hjälper gärna till

klarna visa  mastercard  

Bodysafe

Arrow up

Din produkt är tillagd

×